iPad 4. generation

Køb iPad 4 med Retina-skærm

Med den 4. generation af Apples iPad står alt klarere. Og det er ikke bare takket være skærm, kameraer og endnu bedre ydeevne. Også både teknik og oplevelse imponerer på denne allerbedste udgave af iPad.

  • Opdatering

Vi har nu fået iPad 4 med Retina skærm i 128GB-udgaven

iPad 4. generation kan både fungere på Wi-Fi og på 3's prisvindende 3G- og 4G/LTE-netværk, og kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan bruge den til. Og så findes der mere end 275.000 apps, som man kan downloade til den.

iPad 4 med 9,7 tommer skærm

iPad 4 med 9,7" Retina-skærm

Skærmen er den banebrydende Retina-skærm på 9,7 tommer som har hele 3,1 millioner pixels. Den er udstyret med en særlig belægning, som er fingeraftryk- og fedtafvisende.

2 kameraer i iPad 4. generation

Lynhurtig A6X processor

Processoren i denne iPad er Apples nye generation, A6X, som er dobbelt så hurtig som sin forgænger. Uden at det går ud over batteritiden, som er på hele 9 timer på en enkelt opladning.

Kamera i iPad 4. generation

2 kameraer i iPad 4. generation

Der er selvfølgelig to kameraer i denne iPad: Et 5 megapixel kamera med bl.a. ansigtsgenkendelse på bagsiden og et 1,2 megapixel kamera foran, som er oplagt til videosamtaler. iSight-kameraet kan optage i HD-film med automatisk videostabilisering. Og i modsætning til iPad 2, så har denne 4. generation FaceTime med HD-kamera.

3 er det første teleselskab i Danmark, som sælger iPads. Du får mest ud af at købe den med et abonnement hos 3. Med et SIM-kort til din iPad får du nemlig fuld fart med både 4G/LTE og op til 32 Mbit/s download på vores 3G-netværk. Du er med andre ord ikke længere afhængig af Wi-Fi, da du får lynhurtig forbindelse alle vegne.

iPad 4. generation er forsynet med det nye lightning stik og bruger Micro SIM-kort - den fås i sort og hvid i 16GB, 32GB, 64GB og 128GB.

Kommentér på iPad 4. generation

http://www.3.dk/d/ipad-4/
https-warmup