Køb mobilt bredbånd i supermarkedet

  • 17. marts 2009

3 gør det nu nemmere og billigere at surfe uden om abonnementer og få fuld kontrol over forbruget. 3’s mobile bredbånd, EazyInternet, kan nu købes i supermarkedet, når behovet for at komme på nettet uden kabler melder sig. Der er p.t. mere end 50 forhandlere over hele landet, og flere er på vej.

Taletidskort til mobilen har længe været en populær service i de danske kiosker og supermarkeder, og nu lancerer 3 som det første teleselskab også forudbetalt mobilt bredbånd i landets største supermarkeder; Bilka, A-Z og Kvickly Xtra samt på Getmore.dk, mobiludsalg.dk, i Computer City og hos Midtdata. Og mange flere forhandlere er på vej.

Det forudbetalte mobile bredbånd hedder EazyInternet Tank&Surf og tilbyder en hastighed på 3,6 Mbit/s. Produktet er særligt velegnet til kunder, der har et begrænset behov for at surfe mobilt. Med EazyInternet Tank&Surf bestemmer man selv, om man vil nøjes med at betale for en enkelt dag, for en uge eller en hel måned frem.
 
”Med EazyInternet Tank&Surf kan alle prøve kræfter med det mobile bredbånd. Også selvom man måske kun har behov for mobilt bredbånd en enkelt uge, hvis vinterferien f.eks. skal tilbringes i sommerhus med familien. Og nu kan produktet tilmed lægges i indkøbsvognen, når familien alligevel er i supermarkedet for at proviantere til ferien. Meget nemmere bliver det vist ikke,” siger Stine Green Paulsen, kommunikationschef i 3 Danmark.
 
EazyInternet Tank&Surf-startpakken koster 149 kr. inklusive en uges frit forbrug i Danmark og i 3’s net i Sverige. Hvis ikke man allerede har et modem, kan det lille USB-modem, Huawei E156, tilkøbes for kun 499 kr. EazyInternet Tank&Surf kan købes i butikkerne fra 18. marts.
 
Optankning kan ske på www.3.dk. En enkelt dags internetforbindelse koster 29 kr., en uge koster 149 kr. og en måned koster 299 kr. Produktet kan – med undtagelse af 3’s svenske net – ikke bruges i udlandet.
 
For yderligere information:
Stine Green Paulsen, kommunikationschef, 3 Danmark, e-mail: stine.greenpaulsen@3.dk, mobil: 31 200 400.

http://www.3.dk/Om3/Presse/Pressemeddelelser/2009/Kob-mobilt-bredband-i-supermarkedet-/
https-warmup