Samsung

Samsung Banner


Solide og flotte smartphones proppet med den nyeste teknologi

Samsung har erobret store dele af smartphone markedet, ved at lave solide og flotte modeller der samtidig er proppet med den nyeste teknologi. Ikke bare er telefonernes skærme og kameraer blandt de bedste på markedet, men Samsung sørger også for optimale AV features især når det sker i kombination med nogle af Samsungs andre produktgrupper. Og så kan du få rigtigt meget stærkt tilbehør til din Samsung. Samtidig udnyttes Android systemets mange muligheder, da deres smartphones er forsynet med mange præinstallerede applikationer.


Integration

Der er selvfølgelig mulighed for at synkronisere mail, kalender og listen af kontakter via Microsoft Exchange Server. På nogle modeller får man også Cisco WebEx, så du kan være med på mødet uden at være tilstede.

Sikkerhed

Med funktioner som Cisco AnyConnect VPN og Sybase Afari kryptering kan Samsung tilbyde gode forhold for din virksomheds følsomme data.

Applikationer

Samsung har deres helt egen applikations kanal www.samsungapps.com, hvor man kan finde mange forskellige apps der er optimeret til Samsung. Derudover er der selvfølgelig mulighed for at benytte den almindelige Android Market, og der er også en masse præinstallerede apps på din smartphone fra starten.

Download applikationer
I Apple Store findes der flere tusin applikationer til et enhvert forretningsmæssigt behov. På den måde kan medarbejderen supplere sin iPhone, så den passer til arbejdsdagen behov.

Vault ikon

iVault lite - password manager

iVault lite er en elektronisk opbevaringsboks, hvor du kan gemme alle dine følsomme data, såsom adgangskoder, PIN-numre, bankkonti ... ja sågar billeder. iVault lite har en øvre grænse på 20 kort, mens iVault pro øvre grænse er 500 kort. Læs mere

Travel ikon

Travel Booker

Få de bedste rejsetilbud til destinationer rundt om i verden.
Travel Booker til Bada er en ekspert rejser løsning til din smartphone. Med Travel Booker kan du klare dine rejsearrangementer når som helst, og hvor som helst. Søg imellem ca. 92.000 hoteller, se efter ledige værelser og priser samt få detaljerede oplysninger om hotellerne. Du kan altid blot trykke på en knap, og telefonen vil forbinde dig til en kundeservice agent i dit område. Læs mere

Office ikon

Picsel’s Smart Office

Picsel's Smart Office bringer den sande Office-dokument oplevelse til Bada ved at tillade redigering og dynamisk visning af MS Office. docx. doc,. xlsx,. xls,. pptx. Ppt dokumenter direkte på din Samsung smartphone. Med Picsel's Smart Office har du også mulighed for at se PDF-dokumenter, fotos og billeder. Læs mere


Hjælp os med at forbedre 3.dk ved at uddybe dit svar.

Vi har ikke mulighed for at svare på dine kommentarer.

http://www.3.dk/Business/Mobil/Smartphones/Smartphones_Brands/Samsung/
https-warmup